Skip to content

Lilla Lounge, LP

€ 29.45
Signeret

Product description

Det har i flere måneder været annonceret, at Pede B og crew på lørdag starter deres “Lilla Lounge Tour” med en gratis koncert i Pumpehusets Byhave. Der var bare ikke nogen, der havde sagt, at navnet på touren, også er navnet på et nyt album. Nu kan publikum på touren, der bl.a. også kommer forbi Nibe Festival, Smuk Fest, Jelling Festival og Folkemødet, også opleve numre fra det helt nye album.


Lilla Lounge er mørkere end de sidste udgivelser fra rapperen. Lilla Lounge er et ti-numres, koncentreret følelsesudbrud, der rimer. Lilla Lounge er en tilstand et sted mellem festen og skærsilden, mellem flugten og forpligtelserne og måske bare en historie om at vokse som menneske. Lilla Lounge udkommer desuden på vinyl med coverillustrationer af Stine Hvid.


Om albummet siger Pede B:

“Lilla Lounge er mit første album siden debuten, som vi udgiver 100% selv. Derfor følte jeg også, at jeg havde brug for den dér støvede kælderstemning, der kendetegnede min første plade i ‘05. Lydbilledet er langt fra det samme på de to - vi er jo alle sammen vokset musikalsk - men jeg tror, vi har fundet samme nerve, som var i teksterne dengang. Derfor rykkede jeg også væk fra vores flotte, moderne studie i Nordhavnen, da vi skulle indspille Lilla Lounge, og lavede det hos en ven i et mindre, kælderstudie ude i Søborg. Jeg tror, det her er mit bedste og mest sammenhængende album”.


Trackliste:

1. Lilla Lounge

2. Skole

3. Hvis Jeg Feat. Face & 5Dob

4. Duk Op

5. Ingen Plan

6. Hundredefirs

7. Lille Ven Feat. Dean Pless

8. Forberedt

9. Tæt Feat. Nathalie Hallundbæk

10. Nødlanding