Skip to content

Bjørnen sover bundle, T-shirt

€ 60.31
Farve
Size

Product description

BJØRNEN SOVER

 

Den 23. september udkommer hans 15. album, BJØRNEN SOVER, på hans eget selskab Sardina Musik.

 

Titlen refererer til Pede B’s brug af isbjørnen som metafor, og de aggressioner og frustrationer, der kan ligge “i dvale” hos mennesker. Albummets temaer spænder vidt; fra Viva Algoritmen’s ironiske hyldest til techgiganternes dataindsamling, til Storebror’s personlige beskrivelse af beskyttergenet, til Giv Mig Noget, der handler om de tømmermænd, de fleste af os har efter covid-19s sofa-lænkende begrænsninger

 

Pede B har altid gjort en dyd ud af at gå andre veje end resten af rapscenen. For eksempel startede han året med at udsende numrene HUNDREDE Part 1, 2 og 3, der alle var rapvers på hele 100 takter - hvilket distancerer sig kraftigt til de sociale mediers og streaming-tjenesternes krav om kortere, mere omkvædsdrevne numre. På samme måde er han aldrig gået væk fra albumformatet, hvor det nye hedder BJØRNEN SOVER og er lavet i tæt samarbejde med producerne Adam Sampler og Stoopit Fresh. Albummet gæstes af Skyggesiden, Stik Op, Cab, Gio, DetKiki, Esben og DJ Noize.

 

Om det nye album siger Pede B:

 

Faktisk startede albummet ud som et instrumental-projekt, som Stoopit Fresh og Adam Sampler ville lave sammen. Det kom de til at spille for mig, hvor jeg simpelthen blev nødt til at foreslå, at vi bare lavede et helt album sammen. På den måde var deres musikalske univers allerede skitseret, før jeg indspillede et eneste vers, og det tror jeg, man kan mærke på slutproduktet. Det hele hænger vanvittigt godt sammen”.

100% Bomuld

 

Sizes