Skip to content

Lydbror Bundle, Signeret Vinyl, T-shirt

€ 53.54
Farve
Size

Product description

Limited edition tee og signeret vinyl.


Tilbage i 2014 overraskede rapperen Pede B og produceren DJ Noize ved at lave en hel udgivelse baseret på lydbidder fra Alberte Windings bagkatalog. “Vi Hjerte Alberte” blev en kultklassiker i dansk hiphop, og her syv år senere udkommer den åndelige efterfølger, hvor producer og sangerinde Lydmors bagkatalog bruges som inspiration.

En af de helligste traditioner i rap og hiphop er samplingens kunst. Hvor eksisterende værker klippes op, manipuleres og leges med, til der opstår ny musik. Oftest holdes det hemmeligt, hvor man sampler fra, men i særlige tilfælde udkommer hele værker, der kun benytter samples fra samme artist. Det er tilfældet på albummet “Lydbror”, hvor ti numre tager udgangspunkt i samples fra den hypede producer og sangerinde Lydmors omfattende bagkatalog.

Ideen til projektet startede, da den tidligere verdensmester i mix og erfarne hiphop-producer, Kim Saether alias DJ Noize, så en koncert med Lydmor i Brøndby. Han var bekendt med hendes musik, men live-oplevelsen bragte helt nye aspekter af sangene frem. Han vurderede, at lydbilledet egnede sig perfekt til hiphop-produktioner, og gik umiddelbart efter i gang med at indkøbe Lydmors LP’er, klippe op og editere. Hvad der først skulle have været et instrumentalprojekt, fangede rapperen Pede B’s interesse, og de to gik i gang med at indspille “Lydbror” i foråret 2021.

100% Bomuld

 

Sizes