Skip to content

F L E M M I N G

Vågner med solskin, LP

DKK 250,-
Signeret

Produktbeskrivelse

F L E M M I N G er rap, men ikke typisk rap, for han siger det lige præcis som det er, uden såmeget flødeskum på toppen.” Pelle Peter Jencel, fra præsentation af F L E M MI N G som UgensKanon i Karrierekanonen på P3.


På albummet !vågner med solskin” vil F L E M M I N G ha"#dig med derhen, hvor betragtninger ogeftertanke møder hverdagsliv, dagdrømme og sårbare ståsteder i en kærlighedsrelation. Sammenmed produceren Aktonskabes der gennem albummets femten skæringer et unikt univers, der påbåde gennemført og krøllet vis blander hiphop, jazz, poesi og historiefortælling med jordnæretekster og en vokal med dét ærlige udtryk, der skiller F L E M M I N G ud fra mængden og placererham i en kategori for sig selv.


F L E M M I N G er alternativ dansk hiphop. Tekstuniverset omhandler de følelsesmæssige aspekteraf tilværelsen og er en del af en bølge af hiphopartister, der bruger følelserne og denmenneskelige skrøbelighed som omdrejningspunkt i deres fortælleunivers. Det er ikke for fint tilhverdagsaspekter, og det er heller ikke for overfladisk til at være reflekterende.


F L E M M I N G har i mange år fungeret som fast bestanddel af den danske hiphop undergrund, oghar siden2010 beskæftiget sig med poesi og spoken word. Denne tilgang til det danske sprog har FL E M M I N G overført til sin musik, og derved skabt sig sin egen plads i dansk hiphop.


"Vågner med solskin” gæstes af SULKA, KÅ og Fjernstyret.