Skip to content

Aktivt Kreativ, Bog

€ 26.80
Signeret

Product description

HVAD ER KREATIVITET FOR NOGET?

Hvilke psykologiske mekanismer anvender man for at kunne være kreativ på kommando? Hvad sker der i hjernen på en freestylerapper? Og hvorfor skal en god freestylerapper helst læse mindst én avis om dagen?

De spørgsmål – og mange flere – besvarer psykologen Mads Korsgaard og Danmarks mest vindende freestylerapper Pede B i Aktivt kreativ – et fælles punk-akademisk bogprojekt. Det umage makkerpar udforsker og afdækker mekanismerne bag den menneskelige kreativitet.

Kreativitet handler ofte om at sammenkoble skæve elementer, så der opstår noget nyt. Et princip, de to forfattere til fulde efter lever i deres utraditionelle samarbejde. Her krydres psykologisk indsigt med masser af eksempler og anekdoter fra Pede B’s karriere som tredobbelt vinder af MC’s Fight Night.

Freestylerap er en ekstremsport. Det er en særlig måde at forholde sig aktivt kreativt til en helt speciel situation. Ved at studere freestylerapperens metoder, kan vi alle sammen lære at agere aktivt kreativt i mange andre sammenhænge. Vi siger normalt, at kreative ideer er noget, vi ”får” – som om nogen ”giver” dem ti l os. Ved at udnytte freestylemekanismerne kan vi i stedet tage ansvaret for vores egen kreativitet. Vi kan være aktivt kreative.