Skip to content

Gumbo [OBS, skader på cover], LP

€ 220.00
€ 24.13
Signeret

This item is sold out.

This item is sold out. Sign up for our newsletter and be the first to know about new products and re-releases.

Product description

Vi har et par nedsatte eksemplarer af den ellers udsolgte GUMBO Lp (Pede B x Tue Track samarbejde). Da en kasse gik i stykker ved forsendelse blev hjørnerne bukkede, men selve LPen er uskadt.


Pede B og Tue Track udgiver fælles album


To stærke kræfter på den danske hiphopscene mødes, når Peter Bigaard alias Pede B og Anders Lundby Brixen alias Tue Track den 16. juli udgiver deres fælles albumprojekt, GUMBO. Det er tungt, energisk og fængende fra første nummer og gennem hele albummet, hvor Pede B bl.a. udveksler røverhistorier med Marwan på “Kender En”, beskriver groteske beskedudvekslinger på internettet på “CtrlAltDelete” og lader associationerne flyde frit på “Nyreslag”.

Albummet deler navn med den amerikanske soul-food-klassiker, fordi det blev skabt under utraditionelle rammer midt i corona-krisen. Her medførte lockdown at Pede B indspillede alle vers selv, og sendte dem til Tue Track, der som ved en gryderet rørte alle ingredienserne sammen i en smagseksplosion af soul-samples og krydret hiphop.

Om processen siger Pede B:

“Jeg elsker at arbejder med særlige dogmer og regler for hvert udgivelse. Denne gang sagde jeg til mig selv, at jeg SKULLE indspille vers over alle musikbidder, som Anders smed op i vores dropbox-mappe. Jeg måtte ikke brokke mig eller komme med alternativer, da det skulle være hans vision for albummet, vi bragte til verden. Normalt er jeg ultra kontrol-freak i en indspilningsproces, så det var nervepirrende, men også vildt spændende at prøve at give slip på den her måde. Ikke engang rækkefølgen på albummet har jeg haft indflydelse på.”

Tue Track supplerer:

“Peter (B) kom til mig en sommerdag 2020 med en idé om, at lave en - du sender beats til mig jeg indspiller og sender tilbage og du laver den færdig - plade. Mener, jeg gav ham beatet til Store Pede den dag og måske et andet.. Vi havde begge en travl sensommer og efterår. Så da december kom, gik det stærkt! Peter (B) sendte indspillede vers til de fleste af de rytmiske spor, jeg havde givet ham. Og ellers kom resten løbende - og sådan fortsatte det, til vi havde et potent album. Jeg ændrede dog musikken til Nyreslag og Dum og Dummere efterfølgende. Ellers gik jeg for at matche energien i Peter (B’s) høje tempo, så det du hører er lavet på relativ frisk energi som rusmiddel. Ligesom Peter (B) har måtte slippe lidt krea-kontrol på denne, har jeg det samme, da jeg ikke har haft indflydelse på gæster, vokaler eller indspilninger af disse. Men, tog det som en gave, at ikke skulle tage stilling til andet end at få det til at blinke. Og heldigvis er både Peter (Bs) og gæsternes vers lige i skabet - som de siger nogle steder i DK. Pladen udkommer et år efter vi mødtes den sommerdag i 2020”


Albummet er ude den 16. juli på LP og stream og gæstes desuden af prominente navne som Shaka Loveless, Marwan, Loke Deph, Fresco, Nick Sander og Ali M.